Cudowny świat pokemonów. Rozgrywki toczą się w regionie Unova! Wybierz startera i ruszaj na poszukiwanie przygód!
A więc trzeba się zapisać. Jestem dość łaskawa i toleruję małe błędy interpunkcyjne, językowe itp, ale jak ktoś mi napiszę " wyjehałem z sino i pszeprowadziłem sie z rodzinom do unowy", to niestety nie akceptuje.
No dobra. Wypełniamy formularz:
Imię: Wiadomo
Nazwisko: Też wiadomo
Historia: Jakaś tam historia, o twoim dzieciństwie dorastaniu i innych. Nie musi być długa, ale nie akceptuje " Dorastałem jak każdy. Wybrałem startera i w drogę!"
Starter: Czyli wasz pierwszy pokemon
Płeć Startera: Czy wasz starter jest chłopakiem czy dziewczyną?
Cel: Coś w stylu " złapać wszystkie pokemony Unovy"
Imię: Mateusz
Nazwisko: Lucky
Historia: Urodził się w regionie Unova i tam dorastał. W wieku pięciu lat zmarł jego ojciec, a jego matka obiecała sobie, że jej syn będzie korzystał z życia i na tamtym świecie będzie zadowolony ze swojego żywota. Zaczęło się rozpieszczanie. Mateusz dostawał to czego chciał. Na ósme urodziny zażądał super drogiej konsoli do gier. Oczywiście matka rzuciła wszystko i pojechała ją kupić... Tak się śpieszyła, że wpadła na tira i zmarła tragicznie. Mateusz trafił pod opiekę dziadków. Ci z kolei jeszcze bardziej go rozpieszczali. Codziennie dostawał drogie zabawki i najsłodsze słodycze. Czuł się jednak winny za śmierć matki, więc uciekł. Zamieszkał w lesie z dzikimi Krokorokami. Te przyjęły go jak członka rodziny i opiekowały się nim. Charakter Mateusza pozostał niezmienny. Ciągle było mu wszystkiego mało. Do lasu przybył starzec. Był bardzo mądry i stary. Powiedział Mateuszowi, że powinien doceniać to co ma. Mateusz nie wziął sobie tego jednak do serca. Nadal pozostał rozwydrzonym bachorem.
Starter: Zorua
Płeć Startera: Samiec
Cel: Złapać legendarnego pokemona, zostań władcą świata
No dobra... Widzę parę błędów, ale może być. Załóż teraz temat ze swoją podróżą
Imię: Harpin
Nazwisko: ''Nieznane'' (lecz prawdopodobnie Silver)
Historia: Harpin nie miała wesołego dzieciństwa. Gdy się urodziła od razu jej matka zmarła, a przestraszony ojciec umarł. Znalazła ją stara, schorowana babcia i zabrała do domu. Nigdy nie poznała swego imienia ani nazwiska. W wieku sześciu lat i babcia ją opuściła, choroba ją wykończyła. Uciekła do lasu i żyła w towarzystwie dzikich Pokemonów. Pokochała je i one wychowywały ją. Nazywała się Harpin Silver. I teraz ma zamiar wygrać ligę, i pokazać swym rodzicom oraz babci, że umie sobie radzić.
Starter: Axew
Płeć Startera: Samiec
Cel: Wygrać ligę Unova
Ostatnio edytowany przez Harpin (2012-04-16 15:37:51)
Ok. Jest całkiem dobrze Załóż sobie przygodę
Łoki-Doki
Imię:Mia
Nazwisko:Rossa
Historia: Mia miała rodzinę sławnych i bogatych koordynatorów.Kiedy miała pięć lat bawiła się z pokemonami rodziców w lesie blisko willi rodziców. Bawiła się tak kilka godzin aż w końcu zrobiło się późno.Kiedy wracała zauważyła dwóch ludzi z dziwnymi fryzurami i z wielkim R na bluzkach, biegli w stronę domu małej.Ale ona nie zwróciła na to uwagi, tylko szła spokojnie z pokemonami.Gdy doszła do domu zauważyła, że dom jej rodziców pali się a z domu dobiegały krzyki . Dziewczynka była zła i smutna zarazem. Krzyczała i płakała jednocześnie a w tym czasie pokemony gasiły pożar.Kilka minut później straż i policja przyjechała aby ugasić pożar.Nikt się nie dowiedział o ludziach z R na bluzkach bo nikt nie pytał się małej czy coś widziała tylko wysłali ją do sierocińca.Przez następnych kilka lat rosła w Mii żądza zemsty na zespole R.W tym czasie znienawidziła sierociniec. Była tam wyrzutkiem i popychadłem. W końcu nie wytrzymała i uciekła. Zamieszkała w lesie i przy pomocy zaprzyjaźnionych pokemonów zrobiła sobie domek na drzewie w którym mieszkała do 10 roku życia. Po 10 urodzinach małej została złapana na kradzieży jedzenia. Na komendzie przygarnęła ją oficer Jeny i wychowała jak własną córkę. W tedy dziewczynka była na prawdę szczęśliwa od dłuższego czasu. Przez trzy lata oficer Jenny dowiedziała się że mama Mii lubiła zdjęcia. Wtedy Mia zapragnęła robić zdjęcia .
Starter: Emolga
Płeć Startera: Samica
Cel: być super koordynatorką
Niom... Widzę parę błędów interpunkcyjnych, ale jest ok. Historia fajna. Załóż sobie Przygodę